szigeti éva
Harcedzettek vagyunk 2015-09-24 09:47

...sem meglepődni, elérzékenyülni pláne nem szoktunk. A napokban mégis az alábbi köszönőlevelet küldtük ki a hétvégi rendezvényünk (Közösségek Találkozója, Göcseji Falumúzeum, 2015. szeptember 19.) résztvevőinek:

 

Kedves Közösségek Találkozóján részt vett Vendégeink!

 

Ezúton köszönjük a hétvégi rendezvényen való részvételt: a megjelenést, a rossz idő ellenére-kitartást, a jó hangulatot, a baráti hozzánk-állást, a szép holmikat, a színvonalas produkciókat, a nyitott szíveket, a megható történeteket, a finom süteményeket, a minőségi pálinkát, és a visszaadott hitet, hogy érdemes Közösségek Találkozóját szervezni, újra.

 

Köszönettel:

 

a Szervezők

 

….és komolyan is gondoljuk. A Közösségek Találkozója ugyanis, ha egészen őszinte akarok lenni, legtitkosabb vágyaimat váltotta valóra. Nem, nem a rémálmokat, amelyek a várt tömegek töredékét és viharos időt hozott, nem. Pedig ez mind volt. Hanem azt, ahol a résztvevők jól érzik magukat, beszélgetnek és ismerkednek másokkal, ahol meghallgatják az épp beszélőt, ahol énekelnek, táncolnak, ahol valami varázsos az érzés: hogy ezt meglehet csinálni. Megcsináltuk. 13 közösséggel, mintegy 150 résztvevővel. Sikerült olyanná tenni, amilyennek megálmodtuk, de ez azoknak az érdeme, akik elfogadták a meghívást. Köszönjük!

személynév