|
|
Az utóbbi évtizedekben nem először fordul elő, hogy az önkormányzatok pénzügyi mérlegüket a múzeumok kontójára szeretnék kiegyenlíteni.
|
2011-05-24Hellebrandt Éva
megtekint
|
|
|
Van egy húszéves receptem : főzz erős kávét, cukrozd meg múzeummal, habozd fel sajtóval, kész a Múzeumi Sajtókávéház.
|
2011-05-22Demeter Judit
megtekint
|
|
|
Idén a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Észak-magyarországi falu tájegysége bizonyult a legjelentősebb kiállításnak.
|
2011-05-21
megtekint
|
|
|
AZ Év Múzeuma díj idén Budára került, egy olyan intézménybe, amely az elmúlt években kreatív újdonságokkal állt elő.
|
2011-05-21Frazon Zsófia
megtekint
|
|
|
A Múzeumok Majálisát idén hat múzeum várta izgatottan: közülük kerültek ki az Év Múzeuma díj nyertesei!
|
2011-05-21Zomborka Márta
megtekint
|
|
|
A MúzeumCafé május 14-én a Vilniusban megrendezett Design Héten megkapta a European Design Awards bronzérmét.
|
2011-05-18Berényi Marianna
megtekint
|
|
|
A Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület, mint másfél évtizede minden esztendőben, idén is pályázatot hirdetett az Év Múzeuma kitüntető cím elnyerésére.
|
2011-05-11Magyar Múzeumok Online
megtekint
|
|
|
Május 21-én, a Múzeumok Majálisán kiderül, melyik kiállítás viszi el a pálmát a 2010-ben rendezett tárlatok közül!
|
2011-05-04Magyar Múzeumok Online
megtekint
|
|
|
Közel ötéves önkéntes koordinátori tapasztalatom során sokszor elgondolkodtam azon, miért van olyan sok félelem, kérdés és bizonytalanság az önkéntességgel kapcsolatban.Mi lehet hát a...
|
2011-05-03Csordás Izabella
megtekint
|
|
|
Gerevich László (1911–1997) régész-művészettörténész születésének századik évfordulójára rendezett kiállítást a BTM.
|
2011-04-21Kocsis Alexandra
megtekint
|
|
10 Design építésziroda bemutatja a Dalian Museum terveit (Kína)
|
Kiss Múzeum |
múzeumaspiráns |
|